dissabte, 22 de desembre del 2012

Aquest Nadal, és diferent?

El pessebre fet per en Jaume R
 Malgrat que com cada any el bullit i la il·luminació que hi ha a la Ciutat, l’ànim de molts més ciutadans dels que ens pensem no és per fer crits d’alegria, ja que en el seu entorn familiar hi han  membres que estan a l’atur i que per la seva edat els serà molt difícil tornar a ingressar en el món del treball regular. En molt casos i de moment, aquesta situació s’està salvant  gràcies a la solidaritat entre totes les persones del entorn familiar, especialment la del més grans
També hi han noticies més afalagadores. En citaré vàries, que si bé no solucionen el problema, sí ajuden a pal·liar als seus efectes
Escenari del Auditori
A.-)    Gràcies a la societat civil, l’èxit de la Gran Recapte del Banc dels Aliments i el de de la Marató
B.-) El concert que cada any l'Ajuntament ens dedica a les persones grans i que aquest any ha servit com cloenda de “L’any de l’envelliment actiu i de la solidaritat entre generacions” i que tenia com a lema “Cantem per la Pau”. Els seus protagonistes van ser les corals de persones grans de la Ciutat acompanyades per una coral de veus blanques i una de joves.  A més d’un concert, va ser un espectacle digne que a la Mª Lluïsa i a mi ens va agradar molt, tant per la música, la coreografia, la utilització de les noves tecnologies i la intervenció de dos joves “rappers” 
Felicitació d'en Jaume i la Tere
C.-)    La felicitació de Nadal que ens ha enviat en Jaume R i la Tere, amics nostres i d’edat similar a la nostre, però, des molts anys, amb una salut delicada. Com es pot veure a la imatge diu: “BON NADAL I QUE L’ANY 2013 ENS PORTI MOLTA SALUT”. És una prova que l’esperança no es perd mai. Per nosaltres té més valor que el vers del millor poeta. 
Crec que el més important d’aquest Nadal i el que fa que sigui diferent del altres, és que, sense perdre l'esperança ni que el pessimisme ens ofegui, ens planteja el gran repte de donar solucions al greu problema de l’atur.
Ho sabrem fer entre tots?
Bones Festes i no perdem l’esperança de que el FUTUR SERÁ MILLOR
Joan